Team Zomerschool fietst langs alle KSU-scholen

Fietstassen gevuld met promotiemateriaal? Check! Bakfiets gevuld met posters en flyers? Check. Fietsroute door de stad Utrecht uitgestippeld? Check. En route!

Twee collega’s van team Zomerschool Utrecht fietsten donderdag langs de 23 basisscholen van de Katholieke Scholenstichting Utrecht om het promotiemateriaal bij de intern begeleiders (ib’ers) van de scholen langs te brengen. Van de Johannes in Overvecht tot de Zeven Gaven in Kanaleneiland; alle scholen hebben posters en flyers gekregen. Het afleveren per fiets leverde positieve reacties op van de ib’ers want ze vonden het leuk dat Team Zomerschool de moeite neemt om het materiaal zelf te brengen.

Belangrijke schakel
De ib’ers zijn een belangrijke schakel voor ons in de werving van de leerlingen die deze Zomer op onze locaties aan de slag gaan. Zij weten precies welke leerlingen in aanmerking komen en dus welke ouders ze kunnen benaderen. Ook schrijven zij de leerlingen uit groep 1-2 en groep 3 in voor ons. Verder enthousiasmeren ze de docenten van de scholen zodat zij de leerlingen kunnen vertellen over de Zomerschool. Idealiter ontvangen alle leerlingen in Utrecht een foldertje.

Ook de ib’ers van de twee andere scholenstichtingen uit Utrecht, de PCOU en SPO Utrecht, hebben inmiddels via de directeuren de promotiepakketten uitgereikt gekregen. Ook op deze scholen zijn de ib’ers de spin in het web. Bij OBO Spoorzicht heeft de ib’er niet gewacht op het pakket van de directeur maar is zelf druk geweest met het uitprinten van het digitale materiaal dat we al gestuurd hebben.

Jubileum
De Zomerschool Utrecht viert dit jaar haar vijfjarig jubileum. Ook dit jaar werken ruim 400 leerlingen uit groep 1 tot en met 8 aan hun taal en woordenschat. En natuurlijk zijn er ook dit jaar weer superleuke excursies.

Wil jij promotiemateriaal ontvangen? Of wil je je aanmelden? Kijk dan op onze website.